Per Møller

Billede af Per Møller - medejer af LM12

Født og opvokset i København og valgte at flytte til Sønderborg i midten af 80’erne.
Uddannet mekaniker og efter et par år i forsvaret som befalingsmand, arbejdede han som mekaniker og værkfører i årene efter. Har efterfølgende arbejdet på flere virksomheder i Sønderborg-området både som operatør og reparatør.

Kom til Danfoss i 1995 på lageret, og efter halvandet år kom han til udstillings-afdelingen som projektleder på udstillinger og messer. Danfoss havde på det tidspunkt et af Danmarks største B2B bureauer, med 45 ansatte.I 2010 besluttede man at outsource opgaverne og det betød, at fundamentet for LM12 kunne begynde at tage sin form.

Per er partner/ejer og arbejder dagligt som ‘project manager’.

Søren Larsen

Billede af Søren Larsen - medejer af LM12
H

ar siden sin ungdom haft mange forskellige funktioner på Danfoss.

Søren har bl.a. været beskæftiget 11 år i layout-funktionen hos Sauer-Danfoss som koordinator/planlægger af håndværkeropgaver og sidenhen på messer og udstillinger i et af Danmarks største B2B bureauer, med 45 ansatte.
I 2010 besluttede man at outsource opgaverne og det betød, at fundamentet for LM12 kunne begynde at tage sin form.

Søren er partner/ejer og arbejder dagligt som ‘project manager’.

Michael Kjellerup

mick-standing-much-too-seriously-looking
U

ddannet teknisk designer i starten af 80’erne.
Flyttede til Fyn og var bosat dér i mere end 20 år.

‘Hjemvendt’ i 2006 som uddannet mediegrafiker og autodidakt webudvikler/-designer har Mick været ansat hos Toptryk Grafisk med ansvar for web og kundepleje. Kom herfra til Fleggaard Leasing som webansvarlig. Efter godt tre år ‘over grænsen’ ansat hos Addwise som webudvikler. Fra marts 2016 hos LM12 som web- og marketingansvarlig, 3D-tegner, grafiker og webudvikler.