Vil du se din
messestand
inden den er bygget?
Vi kan bygge
- dine podier og
funktionsmodeller
Vi bor lige her
- kom ind til en snak
Vi brygger en god kaffe...
previous arrow
next arrow
Slider

Kreativt design kendetegner vores arbejde.
Tænkende ud af boksen kommer vi op med noget som ikke ses hver dag.
Vi går ind i opgaven med et ‘mindset’ om, at intet er umuligt. Vi er præcist så store eller små som vore samarbejdspartnere foretrækker os.
Opgaverne løser vi lige så gerne selv som med det store netværk vi har.
Her sidder mennesker der har kompetencer som:

  • designere
  • grafikere
  • tegnere
  • snedkere
  • smede
  • plastsmede

– og andre gode mennesker med vidtrækkende kompetencer. Alt det der kræves for at opgaver bliver løst til punkt og prikke.

Vi tilbyder en bred vifte af services, løsninger og tilbud i forbindelse med dine udstillinger, exhibitions, shows, messer, events og meget mere.

Udover dét, tilbyder vi en lang række ydelser i forbindelse med marketing og markedsføring – det er lige fra planlægning af din deltagelse i messer i Fjernøsten til nedgravning af skilte, produktion af alle elementer i din grafiske linje, rådgivning i forbindelse med loyalitet overfor dit brand.

Vi tilbyder også software der har relation til den brede vifte. Vi tilbyder blandt andet to skærmløsninger; én til fremvisning af dine produkter eller din menu – til dine annoncer eller kundeinformationer – kun fantasien sætter grænser. Vi kalder løsningen for “ImageScreen”. Vi tilbyder også en løsning til kontoret – møder, kundemodtagelse og meget mere – den kalder vi “InformationScreen”. Udover de nævnte løsninger, har vi også løst komplekse opgaver i forbindelse med opbevaring og lagerstyring – booking af udstillingsprodukter fra hele kloden.

Fælles for disse software er, at de ikke er i evig licens eller abonnemet – hvilket formentlig skiller dem ud fra de fleste andre på markedet. Det vil glæde os at fortælle dig mere.

Og ikke bare om softwaren – du er velkommen til en kop kaffe og til, at høre om hvad vi egentlig kan gøre for dig.
For det kan vi!

Altså, gøre noget for dig.