Danfoss er siden august 2018 stor-sponsor for SG Flensburg Handewitt.Det kommer til udtryk på mange måder, også i Flens-Arena, der er hjemmebane for et af håndboldens største hold.
Danfoss får ikke alene stort logo på ryggen af trøjerne – der er nu Danfoss-rødt på lægterne, i bar-området og i den ny-indrettede Skybox som stor-sponsorers VIP-lounge kaldes.
Det betyder også, at der kommer til at finde et stort branding-arbejde sted – en opgave LM12 blev bedt om at løse.

Opgaven er nu blevet løst og kunder og implicerede er yderst tilfredse med resultatet. Behøver vi at sige, at det er vi også?

SG Flensburg-Handewitt (https://www.sg-flensburg-handewitt.de/) er et af verdens bedste klubhold i herre-håndbold.
De største sportsklubber i verden er afhængige af tilhængere – og i høj grad af sponsorer.
Danfoss har underskrevet en fem-årig sponsor-aftale med klubben (https://www.jv.dk/haandbold/Nu-kan-du-sidde-paa-Danfoss-tribunen-Danfoss-bliver-sponsor-for-Flensburg-Handewitt/artikel/2632735) (https://www.tvsyd.dk/artikel/danfoss-og-sg-flensburg-handewitt-i-fem-aarigt-parloeb) og i den forbindelse skulle hjemmebanen – Flens-Arena(https://www.sg-flensburg-handewitt.de/mannschaft/spielstaette/flens-arena-ehem-campushalle/) – have et make-over – den forrige sponsors præg skulle afløses af Danfoss’ præg; den egentlige branding af Danfoss.

Opgaven skulle løses på bare seks uger – de sidste tre uger lå i industri-ferien. Det kræver naturligvis stor tillid mellem Danfoss og LM12 – og som så ofte tidligere, løste vi opgaven uden de store svinkeærinder. Resultatet blev helt som forventet drøn-godt og kan ved selvsyn konstateres.

Opgaverne bestod af opbygning af Sky-box (det kaldes sponsorernes VIP-lounges), make-over af den ene langside (langsiden hvor Sky-boxe og Sportsbaren er placeret og som de næste fem år hedder Danfoss Tribüne) samt sportsbaren som er intet mindre end 290m² stor.

Opgaven bestod naturligvis også i, inden det egentlige arbejde kunne gå i gang, at fremlægge 3D-visualiseringer, forelæggelse for Flens-Arenas bestyrelse for godkendelse (tæt samarbejde) og ikke mindst koordineringen af udførelse / workflow med danske håndværkere såvel som tyske.

Herunder en video fra Flens-Arena omkring færdiggørelse samt billeder af hallen som den så ud inden arbejdet med brandingen af Danfoss, vore 3D visualiseringer – og slutteligt billeder der kan give et indtryk af hvodan det hele ser ud nu.

FØR VORES INDBLANDING:

 

 

STREGTEGNINGER OG RENDERINGER:

 

 

FOTOS: