Som en af de førende virksomheder i Danmark,deltog Danfoss naturligvis i DM i skills 2018. Om DM i Skills som drives af Skills Denmark skrives der:
Organisationen WorldSkills blev etableret i Spanien i 1950 af den velkendte grund, at for få unge havde lyst til at beskæftige sig med de erhvervsfaglige uddannelser. SkillsDenmark blev grundlagt af fem faglige udvalg den 19. november 1997 efter at have besøgt World Skills – verdensmesterskaberne for erhvervsuddannelser i St. Gallen i Schweiz. De deltagende var de faglige udvalg fra frisørfaget, træfagene, snedkerfaget, murer-, stenhugger- og stukkatørfaget, VVS-uddannelsen og sekretariatsfunktionen blev varetaget af ACIU (senere Cirius, i dag Industriens Uddannelser). SkillsDenmark er siden vokset og består i dag af 28 faglige udvalg og mere end 50 erhvervs-, SOSU- og landbrugsskoler.”

I MesseCenter Herning, stod vi fra LM12 for opbygning af den 24m² store stand. Standen er opbygget i systemet ”beMatrix” – markedets ypperste, mest fleksible og bedst supporterede system.

Standen vil i øvrigt være en af de stande der kommer til at repræsentere vores standard-program.